7. veljače 2022.

EUROL SPECIALTY


Inovativni poduzetnički duh i smisao za kvalitetu bile su glavne pokretačke snage Johana Pfeiffera kada je pokrenuo neovisni brand ulja ‘Eurol’ 1977. godine. Nakon godina stvaranja formulacija maziva, Eurolov Odjel za razvoj i istraživanja iskoristio je vlastito iskustvo iz područja tribologije kako bi razvio svoju vlastitu Eurol SYNGIS tehnologiju. Ovaj tehnologija je sinergistička kombinacija najnovijih aditiva, koji u kombinaciji sa sintetičkim baznim uljima i zgušćivačima, pružaju najniže moguće trenje i vrhunska antikorozivna svojstva u cijelom spektru specijalnih industrijskih maziva. Maziva su također dostupna kao biorazgradiva ili certificirana za prehrambenu i farmaceutsku industriju.

Naša Eurol SYNGIS tehnologija, fleksibilni pristup, brza isporuka širom svijeta i mogućnost razvoja rješenja po mjeri, omogućuju našim klijentima unaprjeđenje proizvodnih procesa ili djelatnosti, drastično smanjujući utrošak energije i troškove održavanja, uz povećanje kapaciteta proizvodnje i održivije poslovanje.

Eurol posjeduje ISO 9001 certifikat od 1. ožujka 1995. Uz ovaj certifikat u mogućnosti smo ustrojiti i održati konzistentnost naših poslovnih procesa. To nam omogućuje postići kontinuirani rast bez rizika za kvalitetu ili neprekidnost. U svibnju 2018. pribavili smo ISO 14001 certifikat upravljanja zaštitom okoliša, koji osigurava da naše prakse zaštite okoliša i održivosti budu na najvišoj razini. Od listopada 2019. također posjedujemo ISO 21469 certifikat, što znači da smo usklađeni s međunarodno prepoznatim standardom higijene za ulja i maziva za koja postoji mogućnost slučajnog kontakta s hranom. Dodatno smo pribavili i Halal certifikat u prosincu 2019.-te, koji pokazuje se da Eurol Specialty maziva također mogu koristiti u kompanijama koja proizvode prehrambene proizvode u skladu s Halal oznakom kvalitete.