1. rujna 2017.

Uređaji za pranje dijelova otapalima


Uređaji za pranje dijelova otapalima NCH Parts Cleaning pružaju energiju i snagu potrebnu za učinkovito uklanjanje nakupljenih naslaga prljavštine, masti, ulja, boja i adheziva koji mogu negativno utjecati na rad i uporabu dijelova i mehanizama.

Uređaji NCH Parts Cleaning koriste pažljivo razvijena otapala koja uzimaju u obzir radno okruženje u kojem se koriste. Za razliku od tradicionalnih otapala koja je potrebno redovito mijenjati, otapala koja se koriste u uređajima za pranje NCH Parts Cleaning, nude niske stope isparavanja i patentirani postupak razbistravanja koji omogućuje zasićenje otopine do 40%, čime traje do 8 puta duže.

Otapala rade tako što otapaju prljavštinu. Kod NCH Parts Cleaning uređaja zagrijano otapalo cirkulira kroz kist za postizanje preciznog čišćenja. Naši uređaji opremljeni su svjetlom za siguran rad i kadom za urananje dijelova u otapalo.

NCH Parts Cleaning nudi kompletan asortiman proizvoda skrojen prema potrebama kupaca, zajedno s uslugom provođenja profesionalnog servisa. Navedena usluga uključuje varijabilne servisne intervale ovisno o stupnju uporabe uređaja, montažu i puštanje u rad te redovite kontrolno-servisne posjete.