Eco Chem i Cargo Oil AB izlažu na Međunarodnom industrijskom sajmu u Celju od 18. do 21. travnja 2023.

Zadovoljstvo nam je ovim putem pozvati Vas na Međunarodni industrijski sajam, koji će se održati u Celju (Slovenija) u periodu od 18-21. travnja 2023.

Cargo Oil AB je danas najveći Skandinavski dobavljač prehrambenih ulja i maziva, s paletom proizvoda koji pokriva gotovo sve aplikacije i izazove s kojima se susreće ova industrija.

Osim ovog segmenta Cargo Oil AB proizvodi i isporučuje široku paletu proizvoda za radionice, automobilsku industriju, građevinarstvo, pomorstvo, tiskare, liftove i dizala, dizalice, i mnoge druge industrije. Nude širok izbor sredstava za čišćenje, sapuna za ruke, antikorozivne zaštite, apsorbensa, tekućina za obradu metala, opreme itd.

Proizvode CARGO Oil AB možete pronaći diljem svijeta, a samo poduzeće ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju s međunarodnim klijentima i predstavništvima. Uvijek slušaju želje i zahtjeve klijenata te pružaju najbolju moguću uslugu i podršku.

Kao generalni distributer za tržišta Hrvatske i regiju Alpe-Adria, pozivamo sve postojeće i potencijalne poslovne partnere iz regije da nas posjete na štandu br. 5 u paviljonu E.

Ulaz na sajam je besplatan uz pozivnicu izlagača.

Više o sajmu možete saznati na poveznici ovdje.