Potpisan Ugovor o distribuciji maziva i proizvoda Cargo Oil AB

Poštovani klijenti, ovim putem nam je zadovoljsto obavijestiti Vas da je Eco Chem d.o.o. 7. srpnja 2022. postao službeni distributer najvećeg skandinavskog proizvođača prehrambenih ulja i maziva, Cargo Oil AB iz Švedske, za područje RH.

Od 1982. godine Cargo Oil AB proizvodi i isporučuje široku paletu proizvoda za radionice, montažne i prehrambene pogone, automobilsku industriju, građevinarstvo, pomorstvo, tiskare, liftove i dizala, dizalice, i mnoge druge industrije. Nude širok izbor sredstava za čišćenje, sapuna za ruke, antikorozivne zaštite, apsorbensa, tekućina za obradu metala, opreme itd. Proizvode CARGO Oil AB možete pronaći diljem svijeta, a samo poduzeće ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju s međunarodnim klijentima i predstavništvima. Uvijek slušaju želje i zahtjeve klijenata te pružaju najbolju moguću uslugu i podršku.

Sva prehrambena maziva Cargo Oil AB posjeduju H1 i slične primjenjive certifikate, za koje su, uz nekoliko drugih međunarodnih proizvođača, bili inicijatori razvoja od svojih samih početaka. Od 2008. godine posjeduju i ISO 21469 certifikat.

Cargo Oil AB je danas najveći Skandinavski dobavljač prehrambenih ulja i maziva, s paletom proizvoda koji pokriva gotovo sve aplikacije i izazove s kojima se susreće ova industrija.

Više informacija o Cargo Oil AB možete pronaći na njihovoj Internet stranici ovdje , a kao i uvijek, za besplatnu prezentaciju ili ponudu molimo nazovite nas na broj +385 1 4647 176 ili pošaljite upit na info@eco-chem.hr.