1. rujna 2017.

Sredstva za hlađenje, ispiranje i podmazivanje


Produžite vijek trajanja alata i tekućine u spremniku uz NCH Lubricants. Želite li uštedjeti na sredstvima ili smanjiti vrijeme prekida rada? Naš asortiman tekućina za obradu metala pruža izvrsnu mazivost, a naši industrijski stručnjaci su Vam na raspolaganju kao potpuna tehnička podrška.

Kratak vijek trajanja tekućine u spremniku, kratak vijek trajanja reznog alata te sigurnost i zaštita na radu samo su neki od problema koji mogu dovesti do skupih prekida u radu i česte zamjene dijelova. Kvalitetne tekućine za obradu metala esencijalne su za održavanje nesmetanog rada Vaših sustava.

Tekućine za hlađenje, za ispiranje i podmazivanje NCH Lubricants smanjuju biološki rast čime produžuju vijek trajanja tekućine u spremniku stroja. Naša rješenja pružaju vrhunsku uravnoteženost podmazivanja i antikorozivnu zaštitu za duži vijek trajanja alata. Kombiniramo izvrsnu mazivost s vrhunskim učinkom hlađenja, a naša rješenja ne sadrže nitrite, nitrate ni fenole.

NCH Lubricants nudi kompletnu liniju rješenja dizajniranih za povećenje operativnog vijeka Vaše opreme za tekućinu za hlađenje, ispiranje i podmazivanje.