7. siječnja 2023.

77 LUBRICANTS

77 Lubricants su jedna od najvećih neovisnih marki maziva u Europi. 77 Lubricants proizvodi i prodaje opsežan asortiman visokokvalitetnih maziva i specijalnih proizvoda sa širokim rasponom primjena. Proizvode razvijaju i proizvode stručnjaci koji biraju između širokog spektra baznih ulja i aditiva pazeći da sastavljaju maziva koja ispunjavaju najnovije standarde proizvođača originalne opreme (OEM) i međunarodnih odbora za standardizaciju.

Proizvodi 77 lubricants proizvode se u jednom od najvećih i najnaprednijih postrojenja za proizvodnju maziva u Nizozemskoj. Ova tvornica, s godišnjim kapacitetom proizvodnje od 130.000 metričkih tona gotovih maziva ima kapacitet skladištenja ulja od 17 milijuna litara, više od 60 spremnika za skladištenje gotovih proizvoda i nekoliko skladišta za skladištenje zapakiranih proizvoda.

Postrojenje s certifikatom ISO 9001 na raspolaganju ima potpuno opremljeni laboratorij, što jamči 100-postotnu usklađenost proizvoda. Također nudi program analize ulja.

77 Lubricants ponosni je međunarodni brend koji nudi sofisticiranu liniju proizvoda najviše kvalitete dostupne u Europi, u kombinaciji s izvrsnom uslugom prodajnog osoblja i tehničkog tima koji su osmislili proizvode za plasman na tržište.

Sve proizvode prodaju lokalni distributeri uz našu podršku, kako bismo bili sigurni da krajnjim korisnicima nudimo najbolju moguću uslugu. Posvećenost i osobna podrška naših partnera i kupaca nalazi se u našem DNK.
Pouzdani smo i djelujemo brzo. Za sva pitanja obratite nam se s povjerenjem.