1. rujna 2017.

Održavanje vozila


Istaknite se pred konkurencijom sredstvima za pranje vozila NCH Maintenance. Naslage prašine, čađe, blata i soli mogu utjecati na izgled Vaših vozila i s vremenom oštetiti lak i boju.

Zadržite svoju flotu u vrhunskom stanju i čišćom duže vrijeme uz NCH Maintenance.

Bez obzira na to imate li poteškoća s uklanjanjem prometnog filma ili je Vašim vozilima potrebna zaštita do sljedećeg pranja, naš asortiman proizvoda za pranje vozila Vas pokriva.

Naša snažna sredstva za pranje vozila imaju sposobnost uklanjanja većine vrsta prometnog filma bez struganja jer sadrže specijalni neionski prodirajući agens koji slama elektrostatske sile za temeljito čišćenje. Naše koncentirano sredstvo za uklanjanje prometnog filma ostavlja zaštitni film koji štiti od nove prljavštine te ne sadrži silikate što ga čini sigurnim za uporabu na aluminiju i staklenim površinama.

U ponudi imamo sredstva za ručno ili visokotlačno pranje. Uklanjanju okolišnu prljavštinu i brzo prodiru za bolje čišćenje okomitih površina.

Osim navedenih sredstava za pranje, naša platforma Maziva nudi i asortiman aditiva za poboljšanje kvalitete i smanjenje potrošnje goriva, zaštitu motora i sklopova te kompletan asortiman naprednih ulja za zupčaničke prijenosnike.

Zaposlenim servisnim radionicama preporučujemo da provjere odjeljak naše platforme Parts Cleaning s ponudom opreme i kemikalija za pranje dijelova.

So Clear

Sredstvo za odbijanje vode sa stakla. Ultra vodoodbojna svojstva protiv kiše, snijega i susnježice na vjetrobranskim staklima, bočnim ogledalima i farovima.