1. rujna 2017.

Popravak cijevi


Sustavi cjevovoda kritični su za postrojenja i ustanove, stoga zaštitite svoje rješenjima za popravak cjevovoda NCH Partsmaster.

Naši specijalni proizvodi za popravak cijevi pružaju brza i ekonomična rješenja za propuštajuće ili oštećene cjevovode.

Sustavi cjevovoda mogu se pronaći u gotovo svakom turističkom ili industrijskom objektu. Koriste se za transport širokog raspona medija i materijala uključujući vodu, paru, ulje i razne vrste kemikalija.

Propuštajući ili oštećeni cjevovod može uzrokovati višesatne prekide u radu i izgubljenu proizvodnju, što može stajati na desetke tisuća eura izgubljenih prihoda. NCH Partsmaster omogućava povrat normalne funkcije oštećenih cjevovoda uz minimalno vrijeme prekida, nudeći time značajne uštede našim kupcima.

Pažljivo složen asortiman proizvoda za popravak cjevovoda NCH Partsmaster nudi jednostavna rješenja za popravak većine oštećenih ili propuštajućih cijevi i uključuje: epoksidne stikove jednostavne za aplikaciju za brtvljenje i čepljenje rupa, zavoje koji se aktiviraju vodom za ojačavanje i zaštitu cijevi te samovulkanizirajuće trake za popravke cijevi pod tlakom.

Sva rješenja za popravak cijevi NCH Partsmaster međusobno se upotpunjuju, čime stvaraju usku kolekciju proizvoda koja pokriva najširi spektar mogućih aplikacija.