24. lipnja 2022.

IK SPRAYERS

IK Sprayers- “By experts for experts”

 

IK Sprayers je robna marka raspršivača Goizper grupe namijenjena industrijskim sektorima. Od osnutka njihove tvrtke nude sigurne, otporne i inovativne proizvode u najprofesionalnijim segmentima: graditeljstvu, čišćenju i dezinfekciji, industriji i održavanju, automobilima i detailingu, kontroli virusa i epidemija, javnom zdravstvu, deratizaciji i prehrambenoj industriji.

Proizvođač raspršivača s značajnim rezultatima, potkrijepljenih s više od 60 godina iskustva i rada, u skladu sa standardom ISO 9001, akreditirani od strane vanjskih revizora u periodičnim pregledima.

IK profesionalni raspršivači za optimalne rezultate.

IK profesionalni raspršivači odlikuju se izradom od visokokvalitetnih materijala i dizajnom koji su osmislili profesionalci za profesionalce.

Zaštita naših korisnika je prioritet za IK Sprayers. Naši raspršivači opremljeni su sigurnosnim sustavima kao što su: ventili za smanjenje tlaka, sustavi za automatsko ispuštanje zraka kod slučajnog otvaranja, zaključavanje ručice raspršivača i UV otporni materijali. Sprječavanje nesreća i pogrešne primjene također je dio naše filozofije, zbog čega je identifikacija kemikalija koje treba raspršiti ključna i zato naše raspršivače opremamo sustavima za identifikaciju pomoću boja.

Za brz i učinkovit rad, ergonomija raspršivača igra važnu ulogu, zbog čega je svaki proizvod koji stavimo na tržište prošao iscrpnu studije ergonomskog dizajna.

Za svaku vrstu posla postoji raspršivač, pronađite onaj koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

 

VIRTUALNI ŠTAND