31. kolovoza 2017.

O NAMA


Eco Chem d.o.o. ekskluzivni je distributer američkoga multinacionalnog koncerna NCH Corporation (Dallas, Texas, USA) za tržišta Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Eco Chem d.o.o. nastavlja tradiciju od gotovo 20 godina prisutnosti NCH na hrvatskom tržištu s platformama Maintenance (Održavanje), Lubricants (Podmazivanje), Waste Water (Otpadne vode), Parts Cleaning (Pranje dijelova) i Partsmaster.

Prioritet nam je briga o kupcima, a tim naših stručnih tehničkih savjetnika na raspolaganju je u svakom trenutku kao potpuna tehnička podrška. Ono što nas izdvaja od konkurencije najnovije su tehnologije, vrhunska kvaliteta proizvoda te iskusni i kvalificirani djelatnici s izvrsnim poznavanjem tehnoloških procesa u raznim granama industrije. Poslujemo isključivo s pravnim subjektima (poduzećima, obrtima i ustanovama) direktnim i demonstracijskim sustavom prodaje, uz poštivanje visokih poslovnih i etičkih normi.

Naša rješenja prepoznali su mnogi kupci u Hrvatskoj iz raznih sektora industrije, infrastrukture i tercijarnih djelatnosti:

Industrija Infrastruktura Tercijarne djelatnosti
Metalna Pročistači voda Hoteli
Prehrambena Rudarstvo, nafta i plin Restorani
Papirna Građevina Trgovački centri
Automobilska Transport Bolnice
Proizvodnja Pomorstvo Škole
Poljoprivredna Proizvodnja električne energije Poslovne zgrade
Plastika Facility management Servisi za čišćenje