31. kolovoza 2017.

O NAMA


Eco Chem d.o.o. ekskluzivni je distributer američkoga multinacionalnog koncerna NCH Corporation za tržišta Hrvatske & Bosne i Hercegovine. Eco Chem d.o.o. nastavlja tradiciju od gotovo 30 godina prisutnosti NCH na hrvatskom tržištu s platformama Maintenance (Održavanje), Lubricants (Podmazivanje), Waste Water (Otpadne vode), Parts Cleaning (Pranje dijelova) i Partsmaster.

Osluškujući zahtjeve tržišta i naših klijenata, postupno smo širili našu ponudu te, osim NCH, danas zastupamo i nekoliko međunarodnih tvrtki poput Cargo Oil AB (švedski dobavljač prehrambenih i farmaceutskih maziva), Corrosion Technologies (CorrosionX – inovativni proizvodi za antikorozivnu zaštitu i podmazivanje), 77 lubricants i Goizper Group, čime možemo udovoljiti gotovo svim zahtjevima naših klijenata u segmentima održavanja i podmazivanja opreme i strojeva. Početkom 2024. postali smo i distributer robnih marki Viper WRL, MAK Lubes International, Hosepatch te SulNOx Group Plc za Hrvatsku i Sloveniju.

Prioritet nam je briga o kupcima, a tim naših stručnih tehničkih savjetnika na raspolaganju je u svakom trenutku kao potpuna tehnička podrška. Ono što nas izdvaja od konkurencije najnovije su tehnologije, vrhunska kvaliteta proizvoda te iskusni i kvalificirani djelatnici s izvrsnim poznavanjem tehnoloških procesa u raznim granama industrije. Poslujemo isključivo s pravnim subjektima (poduzećima, obrtima i ustanovama) direktnim i demonstracijskim sustavom prodaje, uz poštivanje visokih poslovnih i etičkih normi.

Naša rješenja prepoznali su mnogi kupci u Hrvatskoj i regiji iz raznih sektora industrije, infrastrukture i tercijarnih djelatnosti.

U periodu do 2030. godine plan nam je fokus poslovanja usmjeriti na rješenja za održivost i dekarbonizaciju industrije i prometa, kroz NCH-ove platforme Održavanje i Podmazivanje, CorrosionX proizvode za antikorozivnu zaštitu te patentirane SulNOx Eco dodatke za goriva.

Za besplatne konzultacije ili prezentaciju molimo nazovite nas na broj +385 1 4647 176 ili pošaljite Vaš upit na info@eco-chem.hr.