1. rujna 2017.

Kiselinska sredstva


Naša snažna kemijska sredstva za čišćenje i odstranjivanje kamenca prodiru kroz naslage hrđe i korozije. Imamo asortiman rješenja od kiselinskih sredstava za čišćenje kondenzatora, bojlera, toplinskih jedinica i rashladnih tornjeva do niskopjenećih koncentrata za kondenzatore i kotlove za grijanje.

Naš asortiman kiselinskih sredstava za odstranjivanje kamenca odrađuje najteže zadatke uz minimalne napore. Naši stručnjaci za industriju su ovdje kako bi Vam pomogli pronaći optimalno rješenje za Vaše potrebe.

Trebate li odstraniti cement, vapno ili beton s metalne opreme? Imate li poteškoća s neučinkovitim prijenosom topline zbog naslaga vodenog kamenca? Ili trebate ukloniti kamenac, mrlje i naslage skorene hrane s kuhinjske opreme i drugih tvrdih površina?

NCH Maintenance nudi rješenja koja eliminiraju potrebu za struganjem, ribanjem i lomljenjem naslaga. Možemo jetkati betonske površine za učinkovito prianjanje brtvila i ostalih premaza ili ponuditi specijalnu mješavinu prirodnih organskih kiselina za omekšavanje i uklanjanje vodenog kamenca.