1. rujna 2017.

Održavanje objekata


Ako Vaše radno mjesto pati od prodora vlage, curi Vam krov ili trebate premazati podove zaštitnim premazom, zaštitite svoju imovinu pravim brtvilima i premazima NCH Maintenance.

Vremenski utjecaji i velik broj korisnika mogu uzeti svoj danak. Dopustite da Vas rješenja NCH Maintenance zaštite od problema sada i u nadolazećim godinama.

Naši premazi za impregnaciju površina od vode idealni su za beton, ciglu, mort, cement, kamen i pločice. Učinkovito štite površine od prodiranja vode, istovremeno im dopuštajući da dišu.

S vijekom trajanja do 10 godina, naš asortiman premaza za impregnaciju površina produžuje vijek trajanja unutarnje boje i zidova. Nudimo rješenja za trenutno zaustavljanje curenja vode i rješenja s neljepljivom flournom tehnologijom.

Ako Vam je potrebna smjesa za popravak betona koja se stvrdnjava za nekoliko minuta, nudimo Vam svoje otporno rješenje koje ima jednaku gustoću kao i beton te može podnijeti prometno opterećenje u roku od 8 sati. Ako Vam prokišnjava krov, trenutno možemo zaustaviti prokišnjavanje, čak i kod jake kiše. Razmišljate li o protukliznom premazu za pod? Kakve god bile Vaše potrebe, imamo rješenje za Vas.

Grafiti ne štete samo površini na kojoj su iscrtani. Uklonite grafite i zaštitite svoju reputaciju rješenjima iz NCH Maintenance.

Grafiti iskrivljuju imidž Vašeg poduzeća, a kupci i poslovni partneri mogu postati suzdržaniji u poslovanju s Vama. Također mogu doprinijeti padu Vaših prihoda i smanjenju vrijednosti nekretnine te mogu utjecati na razne površine uključujući staklo, plastiku, beton ili metale.

Bez obzira na to trebate li ukloniti boju, markere, tintu, ruž, kredu ili tragove flomastera, NCH Maintenance Vas pokriva. Asortimanom koji uključuje tekućine, sprejeve i maramice možemo pomoći sačuvati Vaš ugled time što ćemo ukloniti grafite s Vašeg objekta.

Naša rješenja mogu ukloniti više slojeva boje s površina u jednom koraku, uključujući i otporne smole poput poliuretana, akrilata, lakova i alkida. Nudimo spektar rješenja prikladnih za porozne i neporozne površine.

Uz NCH Maintenance moći ćete ukloniti i očistiti grafite i druge tvrdokorne mrlje koje obična sredstva ne mogu otopiti.

Ne dopustite da grafiti narušavaju Vaš imidž i radno okruženje, razgovarajte s jednim od naših visokokvalificiranih tehničkih savjetnika kako bismo pronašli rješenje po Vašoj mjeri.