1. rujna 2017.

Higijena i dezinfekcija


Uhvatite se u koštac s tvrdokormom prljavštinom i masnoćama snagom profesionalnih proizvoda NCH Maintenance.

Prvi dojam vrlo je važan na radnome mjestu – budite sigurni da ćete ostaviti dobar prvi dojam kod svojih gostiju.

Naša sredstva uklanjaju tvrdokorne naslage i mrlje s raznih površina, štedeći Vaše vrijeme i trud. Trebate li dezinficijense koji uništavaju širok spektar virusa, bakterija, algi i gljivica? Specijalna sredstva za čišćenje sigurna za uporabu na površinama u kontaktu s hranom? Ili sredstva za čišćenje kupaonica poput sredstava za čišćenje WC-a ili krema za čišćenje? Mi isporučujemo proizvode koje su Vam potrebni za sve Vaše poslove komercijalnih čišćenja.

Očistite, zaštitite i omekšajte svoje najvažnije oruđe rješenjima za njegu ruku NCH Maintenance. Pate li Vaši djelatnici od izloženosti kože opasnim kemikalijama? Ili se žale na nekvalitetne sapune i paste od kojih su im ruke suhe i ispucale? Naša rješenja čuvaju od iritacija i sušenja te štite ruke u teškim radnim uvjetima. Naš program zaštite ruku u tri koraka pruža rješenja za sve Vaše potrebe prilikom njege ruku.

Operite ruke jednim od naših industrijskih sapuna. Zrnca mljevenih koštica masline uklanjaju tvrdokornu prljavštinu, a aloe vera čini ruke mekima i mirisnima. Bez abraziva i otapala, naši sapuni za ruke blagi su za ruke, ali žestoki za prljavštinu. Koristite našu zaštitnu kremu koja formira zaštitni sloj na koži štiteći je od iritacija i isušivanja. Naša nemasna i brzosušeća formula satima štiti ruke u teškim radnim uvjetima.

Omekšajte kožu nekim od naših omekšivača koji ruke čine mekima i glatkima. Naše kreme sadrže njegujuću aloe veru i ostavljaju ugodan miris, brzo se suše i ne maste kožu.

Kontaktirajte jednog od naših visokokvalificiranih tehničkih savjetnika i dopustite da zajedno pronađemo odgovarajuće rješenje za Vaše potrebe.