POSJET VODITELJA PRODAJE A&S INTERNATIONAL HRVATSKOJ I POTPIS UGOVORA O DISTRIBUCIJI

Krajem siječnja imali smo prilike ugostiti g. Angusa Macdonalda iz tvrtke A&S International iz Engleske – glavnog distributera robnih marki Viper Wire Rope Lubricator, SulNOx Group PLC, MAK Lubes International i Hosepatch za Europu.

Tom prilikom posjetili smo nekoliko najvećih hrvatskih luka, terminala i marina te ih upoznali s novitetima u našoj ponudi, ponajviše s Viper sustavom i proizvodima za čišćenje i podmazivanje čelične užadi te Hosepatch spojkama za PRIVREMENE hitne popravke hidrauličnih crijeva.

Potpisom ugovora o suradnji i zastupstvu za Republike Hrvatsku i Sloveniju, Eco Chem se pridružio društvu višegodišnjih uspješnih distributera u preko 40 zemalja diljem svijeta – od Australije do Afrike.

Veselimo se budućoj suradnji te vjerujemo da ćemo uz podršku A&S International, uspješno promovirati i prodavati ove uzbudljive, jedinstvene i vodeće robne marke koje zastupamo.

Ovaj asortiman će biti izvrsna nadopuna našim postojećim programima i rješenjima za održavanje, s naglaskom na održivom poslovanju, zaštiti imovine, okoliša i sigurnijem radnom okruženju.

Više informacija o A&S International i njihovim robnim markama možete pronaći na njihovoj Internet stranici ovdje, a kao i uvijek, za besplatnu prezentaciju ili ponudu molimo nazovite nas na broj +385 1 4647 176 ili pošaljite upit na info@eco-chem.hr.