2. rujna 2022.

CARGO OIL AB

 

Od 1982. godine Cargo Oil AB proizvodi i isporučuje široku paletu proizvoda za radionice, montažne i prehrambene pogone, automobilsku industriju, građevinarstvo, pomorstvo, tiskare, liftove i dizala, dizalice, i mnoge druge industrije.

Nude širok izbor sredstava za čišćenje, sapuna za ruke, antikorozivne zaštite, apsorbensa, tekućina za obradu metala, opreme itd. Proizvode CARGO Oil AB možete pronaći diljem svijeta, a samo poduzeće ima dugogodišnje iskustvo u poslovanju s međunarodnim klijentima i predstavništvima. Uvijek slušaju želje i zahtjeve klijenata te pružaju najbolju moguću uslugu i podršku. Sva prehrambena maziva Cargo Oil AB posjeduju H1 i slične primjenjive certifikate, za koje su, uz nekoliko drugih međunarodnih proizvođača, bili inicijatori razvoja od svojih samih početaka.

Od 2008. godine posjeduju i ISO 21469 certifikat. Cargo Oil AB je danas najveći Skandinavski dobavljač prehrambenih ulja i maziva, s paletom proizvoda koji pokriva gotovo sve aplikacije i izazove s kojima se susreće ova industrija.