Potpisan Ugovor o distribuciji proizvoda U.S. Corrosion Technologies & Corrosion Control Europe.

Poštovani klijenti, ovim putem nam je zadovoljsto obavijestiti Vas da je Eco Chem d.o.o. 13. lipnja 2022. postao službeni distributer U.S. Corrosion Technologies & Corrosion Control Europe, za područje RH.

Corrosion Technologies proizvodi i distribuira neke od najinovativnijih i najučinkovitijih zaštitnih kemijskih proizvoda na svijetu. Tvrtka je osnovana u Dallasu, Texas, SAD, u veljači 1988. kako bi komercijalizirala antikorozivni izum za zrakoplovnu industriju. S vremenom se taj izum razvio u CorrosionX® liniju proizvoda za prevenciju korozije i podmazivanje.

Posljednjih godina tvrtka je uvelike proširila poslovanje na proizvodnju kompletne linije proizvoda protiv korozije, za čišćenje i održavanje te drugih posebnih kemijskih proizvoda i opreme za primjenu u: vojsci, zrakoplovstvu i svemiru, pomorstvu, automobilima i kamperima, industriji, poljoprivredi, stabilizaciji tla i suzbijanju prašine, sportskoj opremi, daljinskom upravljanju, vatrenom oružju, ribolovu, i za opće namjene. Robne marke povezane s ovim proizvodima su CorrosionX, RejeX®, ReelX®, SpeedX® i Ground Glue™.

Vodeća tehnologija, predanost kvaliteti i stopostotno jamstvo povrata novca stekli su proizvodima Corrosion Technologies izvrsnu reputaciju diljem svijeta. Kontinuirano upravljanje proizvodima, kao i razvoj značajnih novih tehnologija i kemijskih proizvoda odražavaju predanost tvrtke njihovom motu „Čuvamo stvari koje volite.“

Više informacija o Corrosion Technologies možete pronaći na njihovoj Internet stranici ovdje, a kao i uvijek, za besplatnu prezentaciju ili ponudu molimo nazovite nas na broj +385 1 4647 176 ili pošaljite upit na info@eco-chem.hr.