Korona virus

COVID-19 korona virus: zaštite Vaše poslovanje, djelatnike i klijente sredstvima za pranje ruku, alkoholnim gelovima i snažnim dezinficijensima za površine iz asortimana NCH.

„Često perite ruke – redovito i temeljito čistite vaše ruke alkoholnim gelovima za ruke ili ih perite sapunom i vodom“.WHO

Redovitim pranjem ruku sapunom i vodom ili korištenjem alkoholnog gela za ruke, uništite viruse koji mogu biti na vašim rukama.

Dodirivanjem inficiranih površina virus može doći na vaše ruke, a ako zatim dirate lice to je način kako se možete zaraziti virusom.

Zaštitite Vaše poslovanje, djelatnike i klijente dokazanim rješenjima za pranje ruku od NCH:

hhHealthy Hands with Aloe II – Antibakterijski gel za trenutnu dezinfekciju ruku. Osigurava dezinfekciju ruku bez dodatnog ispiranja.

 

hdhcHDHC Natural – Snažna pasta za pranje ruku s dodatkom aloe vere i masline. Koristi ne abrazivna, prirodna zrnca mljevenih koštica masline, za uklanjanje ekstremno tvrdokorne prljavštine ruku, poput ulja, masti i prljavštine.

 

swoopSwoop Extra – Koncentrirano sredstvo za pranje i omekšavanje ruku. Brzo emulgira nečistoće bez da ostavlja ostatke.

 ZA CIJELI ASORTIMAN NAŠIH PROIZVODA ZA INDUSTRIJSKU NJEGU RUKU, UKLJUČUJUĆI ZAŠTITNE KREME I MARAMICE, MOLIMO KLIKNITE OVDJE.Za narudžbe ili pomoć pri izboru rješenja za Vaše poslovanje, molimo nazovite nas ili nam pošaljite e-mail.

Kontaktirajte nas

COVID-19 MOŽE PREŽIVJETI NA TVRDIM POVRŠINAMA DO 72 SATA!*

 • Samo jedan kašalj može stvoriti 3.000 kapljica
 • Površine postaju zagađene dodirom ili kapljicama

Površine koje se često dodiruju najizglednije mogu prenijeti infekcije:

 • Kvake vrata
 • Kolica za kupovinu
 • Pultovi i stolovi
 • Recepcije
 • Proizvodna oprema

Kako bi osigurali da su površine dezinficirane i bez mikroba, slijedite dezinfekcijski protokol u četiri koraka:

 1. Prethodno očistiti površinu – obrisati, pomesti ili isprati površinu kako bi uklonili suvišni otpad. Za vrlo prljave površine koristiti odmašćivač.
 2. Očistiti i dezinficirati – koristiti dezinficijens za čišćenje za uklanjanje masnoća i prljavštine i također uništavanje mikroba na površinama.
 3. Isprati – ukloniti eventualno preostale masnoće, prljavštinu i dezinfekcijsko sredstvo. Površine u kontaktu s hranom obavezno isprati pitkom vodom.
 4. Osušiti – koristiti čistu suhu krpu ili papirnati ručnik i uklonite preostalu vodu s površina.

Osigurajte da su vaše površine dezinficirane i bez mikroba nekim od naših snažnih proizvoda za dezinfekciju:

NCH-DN 102DN 102 (Everbrite Extra) – Sredstvo za općenito čišćenje i dezinfekciju. Snažno rješenje za dezinfekciju učinkovito protiv širokog spektra virusa, bakterija, algi i gljivica.

 

dominoDomino – Alkoholni dezinficijens za površine; siguran za površine u kontaktu s hranom, nije potrebno ispiranje.*Studija objavljena u New England Journal of Medicine.

Za narudžbe ili pomoć pri izboru rješenja za Vaše poslovanje, molimo nazovite nas ili nam pošaljite e-mail.

Kontaktirajte nas

OPREMA ZA APLIKACIJU

NCH nudi širok izbor opreme za učinkovitu i ekonomičnu uporabu proizvoda za pranje ruku i dezinficijensa za površine.

Dozatori sapuna – širok izbor za ispunjavanje svih zahtjeva, izmjerene doze proizvoda za učinkovito doziranje.

 

Raspršivači – savršen način za doziranje dezinficijensa, izaberite između jednostavnih raspršivača, tlačnih raspršivača ili leđnih raspršivača većeg kapaciteta

 

Pjenomati – pjena produžava vrijeme kontakta sredstva za dezinfekciju na vertikalnim površinama.Dodatne informacije:

Informacije i savjete o bolesti uzrokovanoj korona virusom (COVID-19) možete pronaći na stranicama HZJZ i WHO. Za više informacija kliknite ovdje.