POTPISAN UGOVOR O DISTRIBUCIJI BIOSCIENCE, INC. MICROCAT PROIZVODA

Zadovoljstvo nam je obznaniti da je Eco Chem d.o.o. Zagreb potpisom ugovora o distribuciji tvrtkom QM Enviromental Services, i službeno postao poddistributer globalnog lidera u tretmanu i monitoringu otpadnih voda, američke tvrtke Bioscience, Inc.

Od 2005. godine Bioscience, Inc. plasira svoja rješenja i proizvode putem generalnog distributera za Europu, nizozemske tvrtke QM Enviromental Services (QMES).

QMES je jedan od vodećih europskih dobavljača mikrobnih i ekoloških proizvoda i sustava za tretman i analizu otpadnih voda, bioremedaciju tla i površinskih voda, kontrolu neugodnih mirisa, održavanje kanalizacijskog sustava, pumpnih stanica, odvoda i mastolova, kontrolu algi u jezerima i ribnjacima, kompostiranje, akvakulturu i poljoprivredu.

QMES i Eco Chem na hrvatskom tržištu zajednički planiraju ponuditi integrirana rješenja za mnoge od problema koji se javljaju u okolišu uslijed ljudske aktivnosti, a koja pomažu vratiti prirodnu ravnotežu na ekološki prihvatljiv način.

Vjerujemo da ćemo se i na ovom području kvalitetnim proizvodima i uslugom izdvojiti od konkurencije, te ponuditi rješenja koja štede vrijeme, rad i financijska sredstva i sigurna su za zdravlje i okoliš.

Nove materijale ćemo uskoro učiniti dostupnima na našoj internet stranici, a međuvremenu ponudu možete pogledati na stranicama Bioscience, Inc. i QM Enviromental Services.

Ukoliko se u Vašem poslovanju susrećete s nekim od ovih izazova, budite slobodni kontaktirati nas.