11. ožujka 2019.

BIOSCIENCE, INC.


O BIOSCIENCE, INC.

Bioscience, Inc., je pouzdan partner u području tretmanai monitoringa otpadnih voda već 30 godina.

Osnovana 1984. godine, ova firma iz Pennsylvanije (SAD) specijalizirana je za primjenu po mjeri izrađenih mikrobnih kultura za biološku obradu otpadnih voda, kao i za proizvodnju specijalnih instrumentanta i testnih kitova za analizu otpadnih voda.

Njihova biološka rješenja se primjenjuju tek nakon opsežnih analiza i evaluacija njihovog tima stručnih profesionalaca. Posvećeni su stvaranju dugotrajnih odnosa s partnerima uz pružanje realističnih očekivanja, izvrsnu uslugu i razumljive podatke.

Bioscience-ovi procesi, oprema i stručnost su pomogli riješiti neke od najtežih izazova s kojima se susreću profesionalci na području obrade otpada i otpadnih voda.

Njihovi MICROCAT® mikrobni proizvodi se koriste za bioaugmentaciju, stabilizaciju i poboljšanje procesa u pročistačima otpadnih voda, industriji, komercijalnim operacijama, poljoprivredi, akvakulturi i stambenim objektima na šest kontinenata. Njihovi analizički proizvodi su instalirani u nekima od najvećih pročistača otpadnih voda, istraživačkih instituta i laboratorija na svijetu.

Bioscience, koji je vlasnik ISO 9001:2008 certifikata, pruža inovativne usluge i rješenja za ekološki prihvatljiv biotretman i analizu otpada i otpadnih vode.